Φόρτωση

Η Προσέγγιση στην φωτογραφία βάπτισης είναι και πάλι μια διακριτική καταγραφή της βάπτισης μιας και εκ φύσεως οι πρωταγωνιστές, τα παιδιά, είναι αυθόρμητα. Χρειάζεται βέβαια υπομονή και επίμονη από εμάς αλλά και την βοήθεια των γονιών για να καταφέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Η καλύτερη χρονική περίοδος για να βγάλει φωτογραφίες το παιδί είναι πριν την βάπτιση του γι” αυτό και προτείνουμε στους γονείς να συναντηθούμε νωρίτερα στο χώρο της εκκλησιάς ή σε κάποιο πάρκο εκεί κοντά. Υπάρχει η δυνατότητα και στο σπίτι σας αν δεν το επιτρέπει ο καιρός για εξωτερική φωτογράφηση ώστε να καταφέρουμε να φωτογραφίσουμε το μωρό σας πιο ήρεμο.

Ο τρόπος προσέγγισης μας απαιτεί πολλές λήψεις ώστε να βγάλουμε φωτογραφίες πιο αυθόρμητες και γεμάτες συναίσθημα. Ίσως η πιο χρονοβόρα αλλά και σημαντική διαδικασία μετά την βάπτιση είναι η επεξεργασία και ο διαχωρισμός των φωτογραφιών μιας και έχουμε πια να κάνουμε επιλογή από χιλιάδες φωτογραφίες. Θέλουμε όμως να σας παρέχουμε όσο γίνεται πιο σωστά και ξεκάθαρα την ουσία γλυτώνοντας σας από τον μπελά των αμέτρητων φωτογραφιών. Όσο περισσότερο φως έχει στην διάθεση του ο φωτογράφος τόσο και καλύτερα. Δείτε τις ώρες που δύει ο ήλιος την ημερομηνία που επιλέξατε. ΔΥΣΗ ΗΛΙΟΥ

Ο δειγματισμός γίνεται Online ώστε να είναι διαθέσιμος από όπου θέλετε αλλά και για όποιων εσείς θέλετε. Ψηφιακά άλμπουμ και SlimBook ( Άλμπουμ για γονείς και νονούς ). Επεξεργασία των φωτογραφιών ( Post processing ). Παρουσίαση με εικόνες της ιστορίας της βάπτισής σας στο Blog . Slideshow . Φωτογραφικό Βιβλίο Ευχών (είτε από παλιές σας φωτογραφίες είτε από την φωτογράφηση πριν την βάπτιση). Κλασσικά άλμπουμ (μεγάλη ποικιλία σχεδίων) καθώς και την επιμέλεια τους. Ευχαριστήριες κάρτες. Και ότι άλλο μπορούμε να φανταστούμε μαζί.