Φόρτωση

Οι παρακάτω πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε την ποικιλία των φωτογραφικών επιλογών που υπάρχουν και να βρείτε τι σας ταιριάζει για τον δικό σας γάμο : 1. Κλασσικό στυλ φωτογραφίας γάμου. Έτσι ξεκίνησε η φωτογραφία γάμου αλλά και συνεχίζει για μεγάλο ποσοστό. Το σημαντικό σημείο αυτού του είδους είναι η προσεκτική και οργανωμένη σκηνοθετική διάταξη. Ο φωτογράφος σκηνοθετεί και κατευθύνει την ροή του γάμου σας συνεχώς, και όπως είναι φυσικό απορροφάει σημαντικό χρόνο για τους καλεσμένους σας. Στο τέλος το φωτογραφικό σας άλμπουμ είναι πλήρες αλλά αρκετά προβλεπόμενο και «ξύλινο». 2. Ρεπορτάζ φωτογραφίας γάμου. Ένας αρκετά δημοφιλής τρόπος φωτογράφησης τα τελευταία ειδικά χρόνια, περιλαμβάνει μια πιο αυθόρμητη προσέγγιση χωρίς παρεμβολές και στημένες πόζες. Το σημαντικό σημείο του είδους είναι η ευαισθησία στις εκφράσεις και η σωστή χρησιμοποίηση του φωτός από τον φωτογράφο. Τα σημερινά ζευγάρια δεν θέλουν να χάσουν σημαντικό χρόνο με τον φωτογράφο, θέλουν να διασκεδάσουν με την οικογένεια και τους φίλους τους. Υπάρχει μεγαλύτερη ελευθερία άρα και περισσότερες πιθανότητες για μια πιο καλλιτεχνική καταγραφή που αντέχει στον χρόνο. 3. Φωτογραφία ζευγαριού «επόμενης μέρας» σε τοποθεσία. Όλο και περισσότεροι βλέπουν θετικά την φωτογράφηση της επόμενης μέρας. Καταρχήν δεν χρονοτριβείτε καθόλου και ασχολείστε με τους καλεσμένους σας αλλά και παρέχει ένα ιδιαίτερα όμορφο αποτέλεσμα καθώς είσαστε απελευθερωμένοι από την πίεση της ημέρας του γάμου σας. Υπάρχουν αρκετές τοποθεσίες που μπορούμε να σας προτείνουμε. Μαζί τελικά θα επιλέξουμε αυτή που αρέσει σ εσάς, και εμείς θεωρούμε κατάλληλη. 4. Φωτογραφία ζευγαριού «προηγούμενης μέρας» σε τοποθεσία ( ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ). Η φωτογράφηση πριν το γάμο μας φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αλλά και ουσιαστική, γιατί μας δίνει την δυνατότητα να σπάσουμε τον πάγο μεταξύ μας καθώς και εσείς να αποκτήσετε εμπειρία με το φωτογραφικό φακό. Θα δείτε ότι την ημέρα του γάμου θα νιώθετε πολύ πιο άνετα και ευχάριστα. Μπορούμε επίσης να εκμεταλλευτούμε αυτές τις φωτογραφίες π.χ. φτιάχνοντας ένα βιβλίο ευχών ή slideshow σε projector για την δεξίωση. Σημείωση: Δεν χρειάζεται να είσαστε ντυμένοι με τα ρούχα του γάμου, αλλά με ότι αισθάνεστε πιο άνετα, καλό θα ήταν να υπάρχει μια ομοιομορφία μεταξύ σας στο στυλ. 5. Φωτογράφηση γάμου εκτός (Κατερίνης η Θεσσαλονίκης). Η αγάπη μας για την φύση και τα ταξίδια μας κάνει ιδιαίτερα πρόθυμους για μία φωτογραφική πρόκληση εκτός. Στις περισσότερες περιπτώσεις ένας γάμος εκτός  έχει πιο ωραίο περιβάλλοντα χώρο . Συνήθως γίνεται μέρα όπου και αυτό βοηθάει φωτογραφικά. Η διάθεση όλων είναι πιο ανεβασμένη αφού ερχόμαστε σε επαφή με τη γη, τα αρώματα της, τα τοπία της και τους ανθρώπους της οι οποίοι ζουν σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς . Επειδή συνήθως ερχόμαστε για 2 και 3 μέρες καλό θα ήταν να συμφωνήσουμε ( κλείσετε την ημερομηνία ) αρκετά νωρίς για να υπάρχει η διαθεσιμότητα αλλά και να οργανωθούμε καλύτερα. κ.α.

Ο τρόπος προσέγγισης μας απαιτεί πολλές λήψεις ώστε να βγάλουμε φωτογραφίες πιο αυθόρμητες γεμάτες συναίσθημα. Συχνά, η φωτογράφιση γίνεται σε χώρους μη κατάλληλους φωτιστικά, για αυτό η επεξεργασία και ο διαχωρισμός ( Post processing ) καθίσταται απαραίτητα. Είναι η πιο χρονοβόρα, σημαντική και δημιουργική διαδικασία στο γάμο και την βάπτιση. Αφιερώνουμε πολύ χρόνο γιατί θέλουμε να σας παρέχουμε όσο γίνεται πιο σωστά και ξεκάθαρα την ουσία γλυτώνοντας σας από τον μπελά των αμέτρητων φωτογραφιών. Όταν έχουμε στη διάθεσή μας το φώς της ημέρας οι φωτογραφίες μπορούν να γίνουν πιο ενδιαφέρουσες και εντυπωσιακές. Δείτε τις ώρες που δύει ο ήλιος την ημερομηνία που επιλέξατε, ή ακόμα καλύτερα, αν έχετε την πολυτέλεια του χρόνου, δείτε τις ώρες της δύσης του Ηλίου και επιλέξτε ημερομηνία, ώρα και εκκλησία.

Ο δειγματισμός γίνεται On-line ώστε να είναι διαθέσιμος από όπου θέλετε αλλά και για όποιων εσείς θέλετε. Ψηφιακά άλμπουμ και Slimbook ( Άλμπουμ για γονείς και κουμπάρους ). Επεξεργασία των φωτογραφιών ( Post processing ). Παρουσίαση με εικόνες της ιστορίας του γάμου σας στο Blog . Slideshow (είτε από παλιές σας φωτογραφίες είτε από την φωτογράφηση πριν το γάμο). Φωτογραφικό Βιβλίο Ευχών. Κλασσικά άλμπουμ (μεγάλη ποικιλία σχεδίων) καθώς και την επιμέλεια τους. Ευχαριστήριες κάρτες. Και ότι άλλο μπορούμε να φανταστούμε μαζί.